BUSY STUDY

Sorry, Jarang jarang sudah update blog, sebab dekat hostel xda wifi. Hohoho . Tunggu ada wifi di hostel, harap harap dapat lewl blogwalking seperti sedia kala. Study punya pasal , berblog tergendala sekejap.

Wednesday, January 2, 2013

Wordless Wednesday #6

Assalamualaium ?



Masihkah anda kenal siapa ini ?

37 comments:

shar90 said...

anak saudara tunku abdul rahman?
agong pertama... ye dak? hehee

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

awat plak xkenai kihkihkihkih

hazwan hairy said...

sp xknl sila keluar malaysia..duit pegang ari2 xknl xtau la..ahks

aQu Mad said...

ini sultan ni. wajahnya ada kat wang kertas.. wang kertas malaysia.

kay_are said...

duit kertas ringgit malaysia!

nik ros said...

kenal. duit kertas semua ade muka dia..hehe

shasha yacob said...

hihi, betul betul

shasha yacob said...

setujuh, sila keluar malaysia kalau xkenal hihi

shasha yacob said...

hah' anda betul hihi

shasha yacob said...

anda betull !

shasha yacob said...

hihi, ya ya ya :D

Pena Menari said...

hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

nk buat komen mcm shasha gak lah..

✿A I N A A✿ said...

muka yang tertempek kat duit kertas Malaysia kan kan?? hehehe xtau nama XD

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

org paling bernilai di malaysia :)

Ayie Abas said...

salam shasha :) jumpa shasha di tahun 2013.

sebijik mcm gaya dlm duit tu kan? pic kat duit tu ambik contoh dari gambar ni agaknya?

boni kacak said...

selalu ada dalam beg duit muka ni...hehehehe

hasyimahshe said...

duit kertas..ohooooooo

Miss Zahirah said...

model duit malaysia.. hihihi

Shiyda Aqma said...

tersangatlaa kenal :)

Tihara said...

sape tak kenai memang lerr kan

Hnahdy said...

eh dlam duit kertas :)

Jna marcello said...

hahahah duet smua taww ;D

N.Aima K said...

kih3x legend!!!

shasha yacob said...

Eh eh. Nnti aku cek balik nama dia hihi

Aida Omar said...

tak silap agung pertama kan? wajah beliau diabadikan dalam duit Malaysia.. :) lupa dah siapa nama agung nie.. keh3.

Jna marcello said...

Syaaaa mana Sya?????
RINDUU OOOOOOOO SAMA KAMU!

Hans said...

agong pertama kan?
sama macam dkt duit malaysia tu

Maria Menado~ said...

cantik jugak post ni kan. hehe~~

shasha yacob said...

jom buat ramai ramai hihi

Cheq Kaq said...

wajah nye tetap terpahat di hatiku..hehe

Donny Ien said...

tak kenal maka tak cinta =D

shidaR said...

cam kenaii jerh hehee ^_^

inche hlovate said...

ni la atok sya yg ensem tu :P

Nur Zafirah said...

kenal sangat. selalu nmpak muka dia dlm dompet kita,.hihi
anyway,done follow awak,kalau sudi jemput la follow fira juga :)

shasha yacob said...

oh teharunya. hhohoh saya pun, tapi sorry xdapat bw sekarang nih

Hazmin Hamudin said...

Ini adalah duit.. Hahaha